Over ons

Dipanegara Gym

Bij Dipanegara verzorgen ze al meer dan 30 jaar zelfverdigings- en kickboks lessen aan jong en oud in Geleen. De vereniging is in de jaren ’80 ontstaan als een vriendenclub voornamelijk in de beoefening van de Indonesische verdedigingskunst pencak silat en in 1994 bij de Kamer van Koophandel ingeschreven als een vereniging waar zelfverdedigingssporten en kickboksen beoefend kan worden.

History Dipanegara Gym

Door de jaren heen heeft de vereniging meerdere kampioenen voortgebracht in het begin in het full- contact kickboksen en later ook in het Muaythai.
De kampioenen kwamen allen uit de provincie Limburg.
Vanaf 1990 tot en met 2002 hebben de vechters veel gereisd binnen Nederland om deel te kunnen nemen aan de competities en plaatsing op de ranglijsten en later zijn de vechters veel in het buitenland te bewonderen geweest in de discipline K1 kickboksen op de grote K1- Max wedstrijden en Muaythai gala’s tot -70 kg en -72,5 kg.

Dipanegara is zeer multicultureel ingesteld en bij de vereniging krijgt iedereen die er traint een plaatsje. Mede hierdoor leg de vereniging de training meer op pedagogische en didactische gedeelte van de sport dan op het wedstrijd gebeuren. Het aanleren van de kickboks/muaythai technieken krijgen uiteraard een plaats in de training maar er wordt ook veel gelet op het pedagogische aspect en de sociale vaardigheden.

Het is maandag 10:50We zijn nu gesloten

maandag

Gesloten

dinsdag

Alle groepen
19.00 - 21.00 uur

woensdag

Gesloten

donderdag

Alle groepen
19.00 - 21.00 uur

vrijdag

Gesloten

zaterdag

Alle groepen
11.00 – 12.30 uur
zondag
Gesloten

Heb je vragen bel of mail ons

Contact